Schilderlessen (engels)

 Je kunt op elk moment met deze cursus starten, de lessen zijn individueel en als je eens een keer niet kunt, schuift je les gewoon een week op.

 

Zin om onder professionele begeleiding te schilderen?

Hanneke Breuker - opleidingen: Willem de Kooning Academie, richting tekenen, schilderen en ontwerpen en lerarenopleiding, richting textiele werkvormen en kunstgeschiedenis - stelt haar atelier open voor schilderlessen.

 

LOCATIE:

De lessen worden gegeven in het atelier aan de Delftsestraat 25, in het centrum van Rotterdam, gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, metro en tram: vijf minuten lopen vanaf het Centraal Station en vanaf het Hofplein.


INTRODUCTIECURSUS SCHILDEREN:

De cursisten maken een schilderij in acrylverf op doek in het formaat van 40 x 50 cm.  

Bij deze lessen is er individuele begeleiding: er zijn maximaal zes cursisten per groep.

Zowel beginners als meer gevorderden kunnen deelnemen. Na de introductiecursus kan er ingeschreven worden op vervolglessen. 

 

VERVOLGLESSEN: verder met schilderen? Elke maandag, met uitzondering van de vakanties, wordt er onder begeleiding in het atelier geschilderd en getekend. De cursisten kopen voor deze vervolglessen zelf de materialen.

 

DATA EN TIJDEN:

De schilderlessen worden gegeven op maandagmorgen van 09.30 tot 12.00 uur. Meer informatie? Opgeven? Klik rechtsboven Contact aan en stuur een berichtje.